Mm

Asiakaskokemuksia

Yksilövalmennus

Silmiä avaava ja yllätyksellinen kokemus. Sain rohkeutta olla suorempi ja avoimempi. Valmennuksessa pidin siitä, että se ei ollut luentomainen, vaan jouduin itse pohtimaan ja oivaltamaan asioita. Uskon, että toteutan tulevaisuudessa oivaltamiani asioita.

– Mies 51v

Yksilövalmennus/uusi ura

Mielenkiintoinen, pysäyttävä. Omassa elämäntilanteessa ratkaiseva → oma yritys. Herätteli miettimään, oli konkreettista ja ratkaisukeskeistä. Coachi oli erittäin osaava ja asiaan paneutunut, jolla myös suuri merkitys harjoituksissa.

– Nykyisin yrittäjä

Yksilövalmennus/​opiskelu ja alan vaihto

Valmennus oli hyvin positiivinen ja hyödyllinen! Ajatuksia ja tuntemuksia selkeyttävä. Elämäntilanteeni oli valmennukseen mitä parhain. Olin uuden edessä, mihin suuntaan lähteä. Olin irtisanoutunut vanhasta työpaikastani. Valmentajalla oli hyvä keskustelu- ja kuuntelutaito. Valmennustapa oli kannustava, positiivinen ja innostava. Hyvä ote valmentamiseen, voin suositella!

– Opiskelut alkaa elokuussa

Yksilövalmennus

Erittäin positiivinen, ajatuksia avaava, tunteita herättävä ja miellyttävä kokemus. Sain jokaisella valmennuskerralla useampia ajatuksia oivalluksia, jotka auttavat asioiden viemisessä eteenpäin. Valmentaja oli rauhallinen, kuunteleva ja osallistui ”pohdintaan” selkeästi, selkeyttäen sopivasti omia ajatuksia, jolloin ne oli helpompi pukea sanoiksi. Valmentajan kanssa oli mukava ja turvallinen olo keskustella. Erittäin tyytyväinen, voin suositella!

– Nainen 45v

Yksilövalmennus

Tämä valmennus pitäisi ihan jokaisen käydä. Positiivisella tavalla todella silmiä avaava kokemus pohdittaessa omaa roolia esimerkiksi työelämässä, ristiriita tilanteissa tai siinä mihin meidät on lapsena asetettu. Valmennuksesta sai runsaasti työkaluja joilla pyrkiä kohti omia unelmia ja omannäköisempää elämää.

– Nainen 38v

Paremman parisuhteen saavuttamiseksi

Erittäin hyvä kokemus molempien mielestä. Huomasimme, että samanmoiset haaveet ja odotukset meillä on.
Mies: rentoutus osio oli todella rentouttava, ajatukset aivan pysähdyksissä hetken. Siitä oli sitten hyvä jatkaa itse harjoitukseen.
Nainen: Valmennuksessa tuli hetkiä, joissa ei kyyneliltä vältytty. Ihana kokemus, parisuhdetta vahvistava. Kokemuksena mahtava haluamme suositella muillekin.

– 2 vuotta avioliittoa takana

Ota yhteyttä niin mietitään sinulle sopiva valmennus!

Ota yhteyttä!

Mielen matkalla

Y-tunnus: 3226380-9
Marinportti 4 A 12
02320 Espoo
+358 50 586 9469
mielenmatkalla@gmail.com
Aukioloajat:
ma-pe
16-20
la-su
12-18
yrittäjänaiset logocoaching-yhdistyksen jäsenbannericoaching-yhdistyksen hakubannericoaching-yhdistyksen eettisten ohjeiden banneri