Mm

Palvelut

Mielen matkalla tarjoaa valmennusta (life coaching) moneen eri tarpeeseen. Valmennus voidaan toteuttaa tapaamisina, videoneuvotteluna tai puhelimitse. Asiakkuus alkaa aina ilmaisella kartoituksella (noin 20min) joka tapahtuu puhelimitse. Tutustu palveluihin alla!

PARISUHDE­BOOSTI

Parisuhdeboosti on uusi ryhmävalmennus Mielen matkalla -palveluihin!

Parisuhdeboosti vahvistaa parisuhteenne liekkiä kahdenkeskeisten harjoitteiden avulla. Tulette saamaan lisää kipinää ja säpinää parisuhteeseenne ja muistatte jälleen miksi hänet vierellenne valitsitte. Aloitamme illan rentouttavalla osiolla, josta jatkatte parisuhteenne tilaa tunnustellen syventymällä toisiinne lempeiden kysymysten äärellä. Huomaatte miten upeita yhdessä olette ja kuinka hyvin toisillenne sovitte. Lopuksi vielä mietitte, miten toisistanne nautitte.

Illan kesto n. 3 tuntia. Hinta 150€ / pari. Parisuhdeboosti järjestetään Helsingin ytimessä. Osoiteen saat ilmoittautumisen jälkeen.
Valmentajina toimivat Nina ja Sami

Ilmoittaudu sähköpostitse mielenmatkalla@gmail.com
nina
sami

Henkilökohtaiset palvelut

Kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia

Tässä käymme läpi kohti/pois suuntaisia valintoja. Näiden valintojen avulla sinun on helpompi valita kohtisuuntaisesti. Tämä valmennus etenee positiiviseen psykologiaan pohjautuvin keinoin.

Mielessä uran tai työpaikan vaihtoa

Autan sinua löytämään oikean ratkaisun oivalluttavien kysymysten ja harjoitusten avulla. Teet kirjallisia harjoituksia ja mielen matkoja tulevaan.

Rohkeutta unelmasi toteuttamiseen

Käymme läpi sinulle tärkeitä asioita, tulet laittamaan elämäsi täyttäviä asioita ihan konkreettisesti paperille kuinka ne nyt ovat ja kuinka toivoisit niiden olevan. Löydät vastauksia kuinka ja minkälaisilla keinoilla pääset kohti unelmaasi.

Tilannekartoitus

Kartoitamme tämän hetken tilanteesi ja huomaat mitä sinulla on elämässäsi liikaa ja mitä liian vähän. Valmennuksessa selviää mitä toivot elämääsi lisää ja kuinka voit ruveta sitä saamaan.

Hetki rauhoittumiselle

Pysäytän sinut rauhoittumaan tähän hetkeen. Voit valita tähän muusikin, meditoinnin, kirjoitusharjoitukset tai vaikka kaikki. Valmennus auttaa sinua ymmärtämään hetkeen pysähtymisen tärkeyden kokonaisvaltaiselle hyvinvoinnillesi.

Metsäkävelyjä

Valmennusta luonnossa pysäyttäen sinut kuulemaan, näkemään ja tuntemaan luonnosta lähtevän voimaantumisen. Näissä valmennuksissa ajatus virtaa selkeämmin.

Parisuhde­valmennus

Paremman parisuhteen saavuttamiseksi

Teillä pyyhkii ihan mukavasti, mutta jotain yhteistä kivaa olisi mukava suhteeseen löytää. Teette konkreettisia harjoituksia kirjoittaen ja puhuen. Tästä valmennuksesta on pareille tullut hyvä mieli ja oivalluksia tuleviin yhteisiin mukaviin hetkiin.

Parisuhdeongelmissa

Käytte yhdessä läpi ongelmakohtia pohtien niitä molempien näkökulmista. Mikä on se asia, mikä on aikanaan saattanut teidät yhteen, voisiko se tehdä sen uudestaan.
Miksi suhde tuntuu toimimattomalta, mutta olette kuitenkin halukkaita saamaan asiat kuntoon ja jatkamaan yhteistä taivalta.

Nuoret / lapset / koulut

Tukea alakoululaisen arkeen

Voin auttaa pientä koululaistasi hänen tarvitessaan motivointia ja kannustusta koulunkäyntiä kohtaan tai oppimisvaikeuksissa opettaa.

Koulu/seura coaching

Autan oivalluttavin kysymyksin lasta/nuorta ratkomaan mieltään painavia asioita ja kuinka päästä niissä eteenpäin.
Teemme harjoituksia, kuinka olla kiva kaveri toiselle, miten luokkahenki saadaan hyväksi.
Valmennusta ristiriitatilanteiden ratkaisuissa.

Yritykset / ryhmät

Unelmakarttatuokioita pienryhmille

5-10 hengen ryhmille unelmakartan tekemistä, jokainen tekee oman unelmakarttansa, joka voimautetaan lopuksi. Kiva yhteinen hetki esim. pikku jouluihin, syntymäpäiville, polttareihin tai arjen iloksi.

Tuokioita työhyvinvointipäiviin

Työhyvinvointipäiviin mukavaa kevyempää ohjelmaa toivomastanne aiheesta. Voidaan toteuttaa ryhmissä tai yksin. Sisältää rentoutuksen ja kirjallisia harjoituksia. Parantaa työhyvinvointia ja työilmapiiriä.

Säännöllinen työhyvinvointituokio

Kerran kuussa/viikossa paikalla yrityksessä työntekijöiden henkilökohtaisen tai työhön liittyvän asian ratkaisemiseksi matalalla kynnyksellä.

Voit lukea asiakaskokemuksia täältä!

Mielen matkalla

Y-tunnus: 3226380-9
Marinportti 4 A 12
02320 Espoo
+358 50 586 9469
mielenmatkalla@gmail.com
Aukioloajat:
ma-pe
16-20
la-su
12-18
yrittäjänaiset logocoaching-yhdistyksen jäsenbannericoaching-yhdistyksen hakubannericoaching-yhdistyksen eettisten ohjeiden banneri