Mm

Minusta

Olen Nina Reponen

Suomen Coaching-yhdistyksen hyväksymä coach
LCAF Certified coach®, eli ratkaisukeskeinen valmentaja
LCA Psykologisen joustavuuden coach
Nuorisotyönohjaaja
Puutarhuri

Jo pikkutytöstä lähtien minulle on ollut luontaista auttaa muita. Ollessani viisivuotias kysyi naapurin täti minulta, että ”mikäs sinusta Nina tulee isona?” Muistan vastanneeni, että lastenhoitaja.

Nuoruudessa ne unelma-ammatit saattavat vaihtua ja samoin kävi myös minulle. Olen rakastanut aina kasveja ja luontoa ja näiden minulle tärkeiden asioiden myötä luin itseni puutarhuriksi. Puutarhurina tietysti haaveilin maalle muutosta ja löysimmekin mieheni kanssa ihanan paikan, missä sain toteuttaa puutarhurin ammattiani viljelemällä kuivakukkia ja vihanneksia, sitomalla kimppuja ja tekemällä pihasuunnitelmia, sekä hoitamalla 100 neliön kasvihuonettani. Siinä sivussa syntyi neljä lasta ja nuorisotyöntekijän tutkinto.

Sattumalta ajauduin alakouluille tekemään opettajan sijaisuuksia, samalla opiskellen kasvatustieteitä ja erityispedagogiikkaa. Työskentelin Haminan ala- ja yläkouluilla perusopetuksen ja erityisopetuksen luokilla puolitoista vuotta, kunnes siirryin Kaakon-kaksikolle erityisopettajan tehtäviin hoitaen niitä seitsemän vuotta. Tämän jälkeen muutimme Helsinkiin, missä työskentelin varhaiskasvatuksen opettajana seitsemän vuotta, viimeiset kaksi vuotta esikoulun puolella. Samalla aloitin life coachig opinnot ja näiden jälkeen HOT terapiaan pohjautuvan Psykologisen joustavuuden coaching-opinnot.

Näiden opintojen jälkeen ja elämäntilanteeni nyt salliessa lasteni muutettua pois kotoa haluan toteuttaa coaching-töitä. Palaan siis siihen, joka jo pikkutytöstä lähtien on ollut luontaista eli muiden auttamiseen. Valmentamiseni avulla haluan auttaa sinua kuuntelemaa intuitiotasi ja luottamaan sisäiseen viisauteesi, sekä päästämään irti mieltä rajoittavista uskomuksistasi.

Nina kurkistaa puun takaa

Mielen matkalla

Y-tunnus: 3226380-9
Marinportti 4 A 12
02320 Espoo
+358 50 586 9469
mielenmatkalla@gmail.com
Aukioloajat:
ma-pe
16-20
la-su
12-18
yrittäjänaiset logocoaching-yhdistyksen jäsenbannericoaching-yhdistyksen hakubannericoaching-yhdistyksen eettisten ohjeiden banneri